ShoeTech

Schoenveters


ShoeTech biedt een uitgebreid assortiment aan schoenveters voor importeurs, grootwinkelbedrijven, supermarktketens en grossiers in de schoenonderhoudswereld. Verschillende materialen, zoals katoen en polyester, worden in deze veters verwerkt. De schoenveters zijn in diverse lengtes en kleuren beschikbaar.

De schoenveters kunnen in diverse soorten verpakkingen worden aangeboden, zoals een blisterverpakking of in een gekleurde kartonnen verpakking. Steeds staat daarbij uw handelsnaam of merk centraal. Onze productie vindt plaats in China en onze opslag is in Oisterwijk (NL). Leveringen geschieden direct nadat de veters in ons magazijn zijn afgeleverd of vanuit opslag middels afroeporders. Hierdoor zijn wij in staat in enkele werkdagen uit te leveren. Door het bezoeken van verschillende internationale schoenbeurzen blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoenveters.

De veters van ShoeTech zijn geschikt voor allerlei soorten schoenen, zoals herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen, alsmede veiligheidsschoenen.


Productoverzicht schoenveters

Schoenveters
ShoeTech
Oisterwijk
Nederland