ShoeTech

Leverancier in veters en gelzolen


Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan met allerlei vlechtsels, is per 1 september 2010 de firma ShoeTech door Fred Loonen opgericht als zijnde een onafhankelijke leverancier van verschillende soorten producten, die in de wereld van schoenonderhoud zijn terug te vinden.


De productie vindt plaats in eigen productie faciliteiten in China. Hierdoor kunnen scherpe prijzen aangeboden worden en staat door de persoonlijke inbreng van Fred Loonen kwaliteit voorop. Zijn input van nieuwe technologieën en zijn kennis van de geschikte grondstoffen zorgt er voor, dat het gewenste westerse kwaliteitsniveau eenvoudig gerealiseerd kan worden. Levering gebeurt vanuit opslaglocatie in Oisterwijk in Nederland.


Enkele waarden die bij het beleid van ShoeTech een belangrijke rol spelen, zijn:


Helder:
ShoeTech streeft een zo duidelijk en helder mogelijke communicatie met de klant na. Op deze manier weten we precies wat er van ons gewenst en verwacht wordt.

Innovatief:
ShoeTech blijft zichzelf en haar producten continu vernieuwen, in samenspraak met de eigen experts. Op deze manier krijgt u als klant het beste product.

Hoogstaand:
ShoeTech hanteert een uitgekiend controlesysteem tijdens de productie. Dit zorgt ervoor dat u als klant een constant hoogstaand kwaliteitsniveau van ons kan verwachten.

Schoenveters en gelzolen
ShoeTech
Oisterwijk
Nederland