ShoeTech

Gel Zolen


ShoeTech ontwikkelt en produceert verschillende soorten gel producten ten behoeve van verschillende soorten schoenen, zoals damesschoenen, herenschoenen en sportschoenen. Ook voor de gelzolen geldt, dat de productie plaatsvindt in onze eigen productielocatie in China.

ShoeTech stelt samen met u een assortiment samen, die voor uw afnemersgroep het meest geschikt is. Hierbij zijn verschillende verpakkingsmogelijkheden aanwezig, waarbij uw merk centraal staat. Het assortiment gel inlegzolen van ShoeTech bestaat uit verschillende uitvoeringen, met als resultaat een verhogend draagcomfort. Voorbeelden van verschillende gelzolen, zijn gelzooltjes voor de bal en de hiel van de voet. Daarnaast levert ShoeTech complete gel inlegzolen voor met name de sportbranche.

De gelzolen van ShoeTech voelen comfortabel aan en verdrijven geurtjes, doordat er met een antibacterieel materiaal gewerkt wordt. De gel inlegzolen van ShoeTech zijn leverbaar in individuele maten of afknipbare maten. Tevens zijn de gelzolen, indien gewenst, zelfklevend.


Productoverzicht gelzolen

Schoenveters en gelzolen
ShoeTech
Oisterwijk
Nederland